Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Varför heter ni Edgy Veggie?

   När vi grundade Edgy Veggie under 2020 så fanns det inte många hållbara plantbaserade alternativ till kött, och det ville vi ändra på. Vi ville vara Edgy! Idag är vi en av de första som förser den svenska marknaden med seitan, en produkt med en tusen år lång historia som kommer ifrån en vilja att skapa något mer hållbart för vår planet. Vi vill leda den förändringen och vi tror att ett sätt att uppnå förändring är att helt enkelt vara Edgy!

   Hur länge har Edgy Veggie funnits?

   Edgy Veggie grundades i Danmark men blev sedan upplöst och återskapat i Sverige med ambitionen att skapa ett svenskt hållbart varumärke! Edgy Veggie har idag funnits på den svenska marknaden sedan juni 2020.

   Vad står Edgy Veggie för?

   Vi på Edgy Veggie står för inkludering och enkelhet! Vi vill få alla att känna sig välkomna i Edgy Veggie-familjen och det spelar ingen roll om du har varit heltidsvegan de senaste 20 åren, eller om du nyligen har bestämt dig för att du vill minska din köttkonsumtion och letar efter goda hållbara alternativ. Våra produkter kan användas av alla, oavsett hur duktig du är i köket. Vi vill ge alla möjligheten att äta gott, både för oss själva och vår planet! Vi på Edgy Veggie står också för nyfikenhet och tillförlitlighet. Vi vill inspirera människor, skapa nyfikenhet och erbjuda goda hållbara alternativ du kan lita på. Vi tror att alla kan hjälpa planeten, ett steg i taget, och en bra början är att ändra sättet vi äter på.

   Är ni samma som Edgy Foods i Danmark?

   Edgy Veggie var en gång en del av Edgy Foods i Danmark men upplöstes i juni 2020 med ambitionen att skapa ett svenskt hållbart varumärke.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE