Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Innehåller Edgy Veggies förpackning plast?

   Våra förpackningar innehåller plast. För tillfället är plast tyvärr det mest effektiva materialet för att förvara och förpacka råvaror och färska produkter utifrån ett varaktighetsperspektiv. Tack vare plast håller våra oöppnade produkter i upp till fem månader, något som i sin tur minskar onödigt matsvinn. Vi på Edgy Veggie är ständigt på jakt efter ny innovativ teknik som gör att vi kan gå vidare från oljebaserad plast mot mer hållbara alternativ och vår långsiktiga plan är att finna mer hållbara lösningar som är lika effektiva att använda som livsmedelsförpackningar.

   Är Edgy Veggies förpackningar återvinningsbara?

   Alla Edgy Veggies förpackningar är återvinningsbara i respektive soppavfall som hanteras. Kartongförpackningen ska återvinnas som kartongåtervinning. Plastförpackningen ska sköljas innan den återvinns med som plaståtervinning.

   Hur arbetar Edgy Veggie med hållbarhet?

   Vi på Edgy Veggie arbetar proaktivt för att integrera hållbarhet i alla aspekter av vårt varumärke. Plantbaserade produkter har ett betydligt lägre koldioxidavtryck än animaliska produkter. Men vi vill inte bara producera en hållbar produkt, utan också säkerställa att varje steg i vår produktion ageras utifrån ett ansvar, från råvara till slutkonsument. Vi arbetar aktivt enligt FN:s mål för hållbar utveckling (SDG) för att främja ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE