Hej. Vi är Edgy Veggie med vetebaserade alternativ.

Om oss

Edgy Veggie är ett litet företag som startats av några matentusiaster. Vi har arbetat med livsmedel i hela vårt liv. Under våra resor hittade vi fantastiska seitanprodukter och gillat dess flexibilitet, smak och konsistens. Vi tyckte att det saknades på den svenska marknaden.

För oss är det viktigt att det vi säljer smakar gott. Det tog
lite tid att nå fram till ett resultat som vi blev nöjda med. Nu är vi där.

Vårt mål är att förse den svenska marknaden med spännande, innovativ och god mat som dessutom är hållbar och månar om djur och natur.

Vi försöker förmedla matglädje.

Filosofi

Idén bakom Edgy Veggie är att skapa ”grön” hälsosam och läcker mat, som ger massor av möjligheter. Antingen att kunna laga snabba men ändå goda och nyttiga måltider, eller att erbjuda nya möjligheter med växtbaserade produkter.

Efterfrågan på växtbaserade livsmedelsprodukter ökar stadigt. De flesta produkterna som finns idag är soja och/eller ärtbaserade. Våra är vetebaserade alternativt tillverkade av bönor eller frukt.

Vete är något som vi har ätit sedan urminnes tider. Det ger en bra konsistens och är väldigt smakneutralt. Dessutom klimatsmart. Det ger också de som inte tål soja eller ärtor ett alternativ.

Vår filosofi är att det skall inte bara vara lätt att äta gott och hållbart, det skall också vara lätt att förstå ingredienslistan och vad vi stoppar i munnen.

Vårt team

Sebastian Bergfelt

Administrativ chef Sebastian@edgyveggie.se

Katarina Furin

VD   katarina@edgyveggie.se

Josef Claudén

Försäljningschef josef@edgyveggie.se