Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Upplev en läcker twist på traditionell Bolognese med vår smakrika Vego Bolognese. En hälsosam, vegetarisk måltid för hela familjen!

   Ingredienser:

   Gör så här:

   • Skala lök och vitlök. Stek lök, vitlök och rosmarin i olja. Tills det mjuknar men inte tar färg.
   • Skala moroten och skär den i små bitar. Skölj selleri, skär i små tärningar. Mixa seitan i matberedare eller mixer. Mixa den så grov eller fin som du föredrar. Vänd ner grönsakerna i lökblandningen och låt steka i ca 5 minuter. Tillsätt seitan och stek ytterligare 5 minuter.
   • Tillsätt de krossade tomaterna, vinet och äppelcidervinäger. Låt puttra under lock, gärna en timme om du har tid. Smaka av med salt och peppar.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE