Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Snabb och enkel vardagsmat. Passar bra i allt från vintermörkret till de sena sommarkvällarna.

   Så här gör du:

   • Seitanblocket strimlas och steks lätt med lök och paprika.
   • Tillsätt tomatpurén och låt den fräsa med några minuter.
   • Mjölken och grädden blandas och värms.
   • Pudra över mjölet.
   • Tillsätt vätskan.
   • Tillsätt senapen och kryddor.
   • Låt koka upp. Servera med ris, pasta eller potatis

   Stroganoffen är något som ligger många nära om hjärtat. Det är en variant som kan göras på många olika sätt och som man har ätit minst sjutton olika varianter på. Du vet också att stroganoffen alltid är ett säkert kort att komma tillbaka till!

   Men vart kommer Stroganoff från? Korv stroganoff har sitt ursprung i det ryska köket och har blivit en ikonisk maträtt som älskas världen över. Den sägs vara namngiven efter familjen Stroganoff, en rysk adelsfamilj som var känd för sin kärlek till gourmetmat. Rätten började som en enkel och rustik maträtt och utvecklades sedan till en sofistikerad och välsmakande favorit.

   På Edgy Veggie hyllar vi korv stroganoffs traditionella grund och ger den en vegetarisk tolkning som kommer att överraska och glädja dig & dina smaklökar. Vi använder vårt seitanblock, vår kameleont i Edgy Veggies produktfamilj, som bas och kombinerar det med en krämig sås som är full av smak och textur. Varje tugga tar dig med på en smakresa genom lager av djupa och komplexa smaker.

   Genom att blanda influenser från olika matkulturer och experimentera med spännande kryddor och örter, skapar vi en korv stroganoff som är både autentisk och innovativ. Vi strävar efter att fånga den unika smakprofilen som har gjort denna rätt så älskad runt om i världen samtidigt som vi erbjuder en modern och spännande twist för den som vill prova något nytt.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE