Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Vem älskar inte indiskt mat och att grilla. Här får man det bästa av två världar. Receptet har vi lånat av Mattias Kristiansson och det fantastiska magasinet VEGO. Vi har såklart använt seitan.

   Så här gör du;

   • Skär seitanblocket i bitar. Rör ihop resten av ingredienserna till en marinad. Häll seitanbitarna i en plastpåse tillsammans med marinaden och blanda väl. Låt marinera i ca 30 minuter. Trä upp seitanbitarna på spett och grilla gyllenbruna eller stek i stekpanna. Pensla ev med mer marinad under tiden. Vi serverade med indiskt ris smaksatt med gurkmeja och lite kardemumma. En tomatsallad med lök, gurka och grönt äpple. Smaksatt med mynta och lite chili. Dessutom grillade vi aubergine och nanbröd. Sås kan man välja vad man bäst gillar. Något yoghurtbaserat passar alltid bra till. Ett enkelt tips är att bara röra ut mango chutney i yoghurt.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE