Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   En spännande variant på burgare smaksatt med halloumi, funkar fint som vegogrill!

   Så här gör du;

   • Börja med att mixa seitanblocket i en matberedare. Mixa sedan tillsammans med bönorna till en smet. Smaksätt med barbecuesås, soja, cayennepeppar och Worcestersauce. Rör ner barbecussåsen. Och till sist den rivna halloumiosten, panko och salt och peppar . Rör ihop och låt vila ca 10 minuter. Forma till biffar och kör i ugnen i 200 C ca 15 min. Hit kan du förbereda. Låt biffarna svalna något och “sätta sig”. Sedan kan du grilla eller steka.

   Burgare, allas vår älskade burgare!

   Burgare kan man som känt göra sjuttionio varianter på, minst. Men här har du en burgare som vi tror du inte har smakat förut. Och som du kommer vilja äta om och om och om igen! Denna burgarens specialitet är blandningen mellan seitanet, bönorna och halloumin. Det är en vegetarisk skönhet som du sent kommer glömma. Det smidiga med detta receptet är att du kan klippa och klistra ihop din burgare precis som helst. Men om du är osäker, i vår receptbank finns det alltid säkra kort till en lyckad burgarmiddag.

    

   OBS! Vegetariskt recept.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE