Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   En supergod bowl med seitan. Enkel och snabb att tillaga. Toppen vardagsvego mat.

   Chili Lime krydda

   Till servering

   Gör så här:

   • Skär seitanblocket i fyrkantiga bitar. Sätt på det svarta riset, det tar ca 45 min att bli färdigt. Går såklart lika bra med vanligt vitt ris.
   • Blanda ingredienser till kryddblandningen i en skål. Lägg i seitanbitarna och blanda runt så att alla bitarna får kryddblandning på sig. Stek bitarna i en stekpanna. Ta upp och lägg åt sidan. Stek pak choy.
   • Dela avocadon i snygga skivor. Lägg upp allt portionsvis i snygga skålar eller tallrikar. Sås är ju gott till. Man kan välja en sås som man har hemma och gillar, eller göra en enkel sriracha mayo.
   • Blanda 2 msk mayo med 1/2 msk creme fraiche el yoghurt. Ta i sriracha efter smak. Såklart går det fint med vilken chilisås som helst om man inte har sriracha hemma.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE