Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Taco

   Vår veganska taco med picklad rödlök, nachos och koriander. Naturligtvis med en frisk guacamole, het salsa och rostad majs till!

   Hemgjord vetetortillas

   Picklad rödlök

   Salsa

   Guacamole

   • Stek Edgy Veggie Vegotaco i 4-5 minuter på hög värme i en nonstick stekpanna

   Vetetortillas

   • Blanda vetemjöl, salt, smör och kokande vatten till en smidig deg. Rulla ut till små bollar och kavla ut tortillabröden. Stek i torr panna på hög värme i cirka 1 minut på varje sida. Förvara under våt handduk till klara att äta

   Picklad rödlök

   • Koka upp vatten, socker och vinäger. Tillsätt korianderfrö, tunt skuren chili och rödlök. Låt stå i rumstemperatur i cirka 30 minuter tills klar att äta

   Guacamole

   • Blanda avocado, hackad rödlök, limejuice och olivolja. Smaka av med salt och peppar

   Het salsa med rostad majs

   • Rosta majskorn i en het panna tills gyllenbruna. Blanda majs med hackad rödlök, tomat och jalapeño. Smaka av med limejuice och olivolja

   Edgy Veggies veganska taco är lika god som originalet, men hållbar för både dig och vår planet! Vi serverar vår veganska taco med picklad rödlök, nachos och koriander. Naturligtvis med en frisk guacamole, het salsa och rostad majs till! Edgy Veggies veganska taco är kryddad med djup anchochili och mustig spiskummin och passar utmärkt i alla typer av tacorecept. Uppgradera tacofredagen med hemgjorda tortillas och Edgy Veggies veganska taco med schysst textur och härligt bett.

   Tacosens ursprung går tillbaka till det antika Mexiko, där de anses vara en viktig del av den traditionella matkulturen. Det var där, bland de aztekiska och mayanska civilisationerna, som idén om att använda mjukt bröd för att hålla olika fyllningar tog form. Med tiden utvecklades dessa enkla, men geniala, maträtter till att bli en symbol för mexikansk matkultur och en favorit runt om i världen.

   Vi på Edgy Veggie har tagit tacosens traditionella grund och gett den en modern twist med vår veganska touch. Vi utforskar smaker från olika delar av världen och använder innovativa kombinationer av grönsaker, kryddor och såser för att skapa unika och lockande tacoskreationer. Varje tugga är en resa genom olika smaker och texturer som dansar över din tunga och tar dig med på en smakupplevelse utöver det vanliga.

   Vår passion för att erbjuda vegetariska alternativ gör att vi utforskar en mängd olika fyllningar, i detta recept har vi en fantastisk guacamole, picklad rödlök, hemma gjorda tortillas och en het salsa på rostad majs. Varje tacos är en perfekt balans mellan sötma, hetta, syra och krispighet, som tar dig tillbaka till tacosens ursprung och samtidigt ger dig en modern och spännande smakupplevelse.

   Så när du njuter av en tacos hos Edgy Veggie, kan du vara säker på att du smakar på en del av tacosens rika historia. Det är en hyllning till de kulturer och traditioner som har format denna ikoniska maträtt och en möjlighet att uppleva en smakresa som sträcker sig över gränserna. Vi hoppas att varje tugga av vår vegetariska tacos inspirerar dig att utforska och uppskatta mångfalden i världens matkulturer och ger dig en smakupplevelse som du kommer att minnas länge.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE