Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Testa det här receptet på grillade seitanspätt toppade med en blandning av jordnötter, sesamfrön och noriblad. Servera med friskt limeris, rostad broccoli, tillsammans med en syrlig gurksallad! Passar veckans alla dagar, och vet du? Fungerar utmärkt som meal prep också!

   Toppings

   • Blanda jordnötssmör, 1 msk soja och saften från en lime. Lägg upp i två skålar, en till marinad och en till att dippa i!
   • Skiva Edgy Veggie seitanblock i 1cm skivor och marinera i jordnötssåsen i ca 20 minuter. Trä på spätt och stek på hög värme i stekpanna med lite olja i cirka 4 min per sida.
   • Dela broccolin på hälften, smaksätt med soja och sesamolja, rosta i ugnen på 200 grader i cirka 15 minuter
   • Skiva gurkan och smaksätt med zest och juice från en lime, 1 msk soja och 1 tsk sesamolja
   • Koka råriset enligt förpackningen och smaksätt med lime och koriander efter smak och tycke! Toppa med en blandning av krossade jordnötter, sesamfrö och noriblad för extra crunch!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE