Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Taco

   Perfekt fredagsrätt när du inte har så mycket tid. Ett säkert kort på middagsbordet som oftast går hem.

   • Stek upp Edgy Veggies seitantaco, alternativt seitansouvlaki. Strö över lämplig mängd på en tortilla, fyll på med ost. Lägg ytterligare ett bröd ovanpå och tryck till. Lägg i upphettade stekpanna eller på grill. Några minuter på varje sidan så att osten smälter. Din quesadilla är klar! Jättegott med god sallad till.

   Quesadillas, quesadillas, quesadillas!

   Ett säkert kort för vinst och mätta magar i köket. Visualisera dig själv de sista timmarna på arbetet en fredagseftermiddag. Timmarna börjar susa förbi och helt plötsligt är det dags att gå hem. Gå hem från jobbet är lika med nästa uppdrag: fundera ut vad man ska äta.

   Du kommer ihåg detdär receptet som Edgy Veggie hade publicerat på deras hemsida om quesadillas. Du såg att ingredienslistan var superkort och att den gick att forma precis som man själv ville. Perfekt! Edgy Veggies seitan finns redan i kylskåpet då du köpte ett paket redan för en månad sen, lugnt tänker du, de håller ju upp till fem månader oöppnat i kylskåpet. Det enda som fattas är egentligen ett najs paket bröd och vegansk smältbar ost. Easy peasy! En snabb runda i mataffären senare och efter lite småångest de sista timmarna på jobbet så är du i mål. Efter brist på inspiration till matlagningen för kvällen så sitter du nu nöjd och belåten vid matbordet på fredagskvällen med några veganska quesadillas med Edgy Veggies seitan i. Riktigt najs va?! This dream can be yours. Smaklig spis!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE