Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Vi längtade efter riktigt svenska köttbullar. Här är vårt resultat. Välj vego!

   Så här gör du:

   • Finfördela seitanblocket i en blender. Låt skorpmjölet svälla en stund i mjölken. Skala löken och finriv den. Blanda ner i seitanfärsen tillsammans med fond, senap och kryddor. Blanda till sist ner skorpmjöls/mjölkblandningen. Forma till "köttbullar" och stek i olja. Servera med potatismos, gurksallad och lingonsylt.

   Vi längtade efter riktigt goda svenska vegobullar, och här är vårt resultat! Vegobullar gräddsås, gelé och pressgurka. Underbart, värmande, tryggt och fantastiskt gott.
   Att finna gamla klassiker och uppdatera dessa är något vi på Edgy Veggie älskar! Samma regler, samma traditioner och samma goda smak, men bättre för dig och vår planet.
   Prova att göra vegobullar på vårt seitanblock. Mixa till färs och gör enligt konstens alla regler. Vi lovar, du kommer bli överraskad. Var med och ta husmanskosten in i nutiden och uppdatera familjens favoriter med Edgy Veggies vegobullar!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE