Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Kebab

   En fantastisk sallad på Edgy Veggie Vegokebab med syrlig lök och sumak. Servera med bulgur och krämig fetaostdressing!

   Löksallad

   Fetaostdressing

   Löksallad

   • Hacka lök i tunna strimlor.
   • Hacka Koriander, Mynta och Persilja.
   • Blanda lök med kryddorm sumak och olivolja. Smaka av med salt och peppar.

   Fetaostdressing

   • Mixa fetaost, ruccola och olivolja till krämig dressing.

   Kebabsalladen är något som står oss på Edgy Veggie varmt om hjärtat. Egentligen är det inte salladsdelen vi gillar, utan kebaben. Inte för att vara biased eller så (hehe). Speciellt vår vegetariska kebab fulladdad med krämig fetaostdressing och löksallad smaksatt med sumak. Att en vegetarisk kebab ska vara lika god och tillfredställande som köttiga motsvarighet tycker vi är en självklarhet. Oavsett om den serveras i ett bröd, till en sallad eller som topping på en pizza. Den vegetariska kebaben tycker vi helt enkelt förtjänar sin plats bland resten av snabbmaten!

    

   Det smidiga med detta receptet är att du kan forma ditt recept lite hur du vill med grönsaker och såser. Om du är osäker på hur du ska göra så kan du också alltid luta dig tillbaka mot vårt trygga och smarriga recept!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE