Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Denna seitanschnitzel är ett sådant underbart basrecept som är så enkelt att variera. Denna macka som vi har gjort en take på heter Katsu Sando. Denna macka finns i en rad olika varianter men nu kör vi the edgy take on it.

   • Börja med kålsalladen. Skär spetskålen så tunt du bara kan, gärna med en mandolin eller en osthyvel. Lägg den i ett kallt isbad och låt den krispa till sig.
   • Skär seitanblocket på längden i centermeter tjocka skivor. Doppa varje skiva i mjöl så att det täcker runt om. Dippa därefter varje skiva i det uppvispade ägg. Doppa slutligen varje skiva i panko och tryck till så att det räcker runt om.
   • Värm upp olja och stek eller fritera varje seitanskiva tills den blivit gyllene.
   • Blanda majonnäsen med övriga smaksättare. Krama ur kålen ordentligt och blanda den därefter med majonnäsen.
   • Komponera dina mackor genom att lägga ett generöst lager kålsallad på mackan tillsammans med två skivor panerad seitan. Avsluta med att ha på koriander och lite stark sås. Tryck ihop! Ät genast!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE