Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Bra vegetarisk vardagsmat, som ändå känns lite lycxigt. Köttbullar på italienska. Underbart smakrika. Gjorda på seitanblocket.

   Tomatisås

   Så här gör du;

   • Börja med "kött"bullarna. blanda alla ingredienser i en mixer och mixa smeten slät. Forma till lite större ”kött”bullar och stek på medelhög värme tills de fått fin färg runt om. Lyft ur pannan och lägg åt sidan. Börja med tomatsåsen. Stek lök och vitlök. Häll över vinet. Tillsätt tomaterna, socker, kapris och oliver. Låt koka ihop ett par minuter. Pressa i citronen och smaka av med vinägern. Krydda med chiliflakes, salt och peppar. När såsen har puttrat ytterligare ett par minuter vänder du i ”kött”bullarna och öser med sås. Riv över rikligt med parmesan. Servera direkt med pasta eller annat valfritt tillbehör.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE