Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   En omtolkad klassiker direkt från Italien. Mustiga seitanbullar i fräsch tomatsås!

   • Blanda brödsmulor, mjölk och ägg, låt svälla i 10 min.
   • Tillsätt seitanfärs, en hackad gul lök, en vitlöksklyfta, parmesan och basilika. Arbeta ihop till en smidig färs och smaka av med salt och peppar.
   • Forma bullar av seitanfärsen och lägg på en plåt med papper under. Kyl i 15 minuter för att bullarna ska hålla formen.
   • Hetta upp en panna och tillsätt olivolja. Stek på medelvärme i 5-6 minuter tills bullarna har fått fin färg. Lyft ut och ställ åt sidan.
   • Tillsätt selleri, morot och resterande lök och vitlök. Stek på medelvärme i olivolja i ca. 10min. Häll i tomater och 2dl vatten, låt puttra i cirka 15min.
   • Koka upp vatten i en stor kastrull och salta. Koka ditt val och pasta tills al dente.
   • Lägg seitanbullarna i tomatsåsen och låt puttra i 5min för att värma upp. Servera med pasta, parmesan och basilika, Smaklig måltid!

   Vegetariska köttbullar finns mängder av recept på! Speciellt sådana som serveras med gräddsås och lingon. Ovan har ni vårt bidrag till den vegetariska köttbulle-scenen. Värmande tomatsås och vegetariska köttbullar kryddade med massvis av vitlök, basilika och parmesan. Vi väljer att kalla det för våra italienska vegetariska köttbullar, och hoppas och tror att vår tolkning till och med skulle passera i själva Italien. Servera våra italienska vegetariska köttbullar med din favoritpasta och dröm dig bort till maffiga rödviner och högar av parmesanost!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE