Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Så här gör du;

   • Skär seitan i mindre bitar. Lägg dem i en bunke och töm ut olja ifrån tomaterna över bitarna, låt dem marinera i det en liten stund. Börja med att bryna tomaterna, grönsaker, chiliflakes och örtkryddor i rejält med olivolja.
   • Efter några minuter tillsätt seitanbitarna. Låt allt bryna i ytterligare några minuter. Tillsätt buljongen, dijonsenap, scharlottenlöksfond och grädden. Låt koka samma i ca 10 minuter.
   • Under tiden kan man koka pastan, riset eller vad man nu vill ha till. Till sist rör i parmesan och vinägern. Klart att servera!

   Tänk dig: den italienska landsbygden. Det är en sommardag i juli och himlen är klarblå. Hela familjen är samlad efter en lång och varm dag på stranden, det är dags för ny energi. Morfarn i familjen har stått och lagt energi och kärlek in i sin gryta som han har gjort med Edgy Veggies seitan. Det börjar närma sig slutspurten på grytan och det märks i hela huset hur alla börjar sig redo för att hugga in på morfars edgy seitangryta.

   Oavsett om du gör receptet på den italienska landsbygden eller i en lägenhet i centrala Malmö så görs denna pärla till gryta gör du bäst med Edgy Veggies seitan. Receptet är gjort med en stor mängd kärlek, edgy-ness i kroppen och en bra blandning med kryddor som gifter sig fint ihop. Fördelen med denna italienska gryta är att du egentligen kan byta ut grönsaker och kryddor precis som du vill om du känner dig extra edgy. Men om du vill köra säkra kort så har vi självklart hjälpt dig med ett stensäkert recept.

    

    

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE