Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Sommarens bästa burgare! Het och rökig tillsammans med sötsyrlig rödlökschutney!

   Marinad

   Rödlökschutney

   Chilidipp

   BBQ Seitan

   • Skiva Edgy Veggie seitanblocket i 1 cm skivor.
   • Blanda ingredienser till marinaden och marinera seitanskivorna i upp till två timmar.
   • Grilla seitanskivorna på hög värme i cirka 3 minuter per sida och ställ åt sidan tills reste är klart.

   Rödlökschutney

   • Hacka rödlök grovt och stek mjuk i neutral olja.
   • Tillsätt rött vin, socker och resten av kryddorna. Låt puttra i cirka 30 min tills löken är söt och det mesta av vätskan har kokat ihop.
   • Låt svalna och tillsätt hackad persilja och smaka av med sakt och peppar.

   Chilidipp

   • Blanda valfri majonnäs med chipotle paste och smaka av salt och peppar. Vill du ha en starkare dipp tillsätter du bara med chipotle paste!

   Vegetariska hamburgare har hos på Edgy Veggie länge varit en stor favorit! Tyvärr så har den vegetariska hamburgaren oförtjänt dåligt rykte och har för många blivit en bortglömd diamant! Ovan har ni vår tolkning på en vegetarisk hamburgare inspirerad amerikansk av BBQ toppad med sötsyrlig rödlök! Skivor av seitanblocket grillas och penslas med rökig BBQ-sås och utgör grunden i den här fullsmockade vegetariska burgare. Servera med pommes, schysst dip och fredagskvällen är fulländad

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE