Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Sommarens bästa burgare! Het och rökig tillsammans med sötsyrlig rödlökschutney!

   Marinad

   Rödlökschutney

   Chilidipp

   BBQ Seitan

   • Skiva Edgy Veggie seitanblocket i 1 cm skivor.
   • Blanda ingredienser till marinaden och marinera seitanskivorna i upp till två timmar.
   • Grilla seitanskivorna på hög värme i cirka 3 minuter per sida och ställ åt sidan tills reste är klart.

   Rödlökschutney

   • Hacka rödlök grovt och stek mjuk i neutral olja.
   • Tillsätt rött vin, socker och resten av kryddorna. Låt puttra i cirka 30 min tills löken är söt och det mesta av vätskan har kokat ihop.
   • Låt svalna och tillsätt hackad persilja och smaka av med sakt och peppar.

   Chilidipp

   • Blanda valfri majonnäs med chipotle paste och smaka av salt och peppar. Vill du ha en starkare dipp tillsätter du bara med chipotle paste!

   Vegetariska hamburgare har hos på Edgy Veggie länge varit en stor favorit! Tyvärr så har den vegetariska hamburgaren oförtjänt dåligt rykte och har för många blivit en bortglömd diamant! Ovan har ni vår tolkning på en vegetarisk hamburgare inspirerad amerikansk av BBQ toppad med sötsyrlig rödlök! Skivor av seitanblocket grillas och penslas med rökig BBQ-sås och utgör grunden i den här fullsmockade vegetariska burgare. Servera med pommes, schysst dip och fredagskvällen är fulländad

   Våra inspirationskällor sträcker sig över hela världen, men framför allt har vi låtit oss inspireras av den amerikanska BBQ-kulturen. Med dess kärlek till rökighet, sötma och smakrikedom har vi skapat våra egna vegetariska hamburgare som hyllar denna kulinariska tradition. Vi har utforskat och experimenterat med olika råvaror och tekniker för att få fram den perfekta balansen av smaker och texturer.

   Våra vegetariska hamburgare är en konstnärlig tolkning av klassiska smaker och en hyllning till de vegetariska alternativen. Vi strävar efter att erbjuda en hamburgare som inte bara är ett substitut för kött, utan som är en fullfjädrad matupplevelse i sig. Genom att använda noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet och kombinera dem på ett innovativt sätt skapar vi hamburgare som imponerar på alla.

   Så när du tar en tugga av en Edgy Veggie-hamburgare, vet att du smakar på en resa av smaker och kulturer. Det är en vegetarisk hamburgare som har växt fram ur en passion för matlagning och en vilja att erbjuda något unikt och minnesvärt. Varje tugga är ett uttryck för vår kärlek till god mat och vår önskan att ge dig en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE