Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Vår variant på den fantastiska butter curryn! Avnjut med ditt val av ris, bröd eller frisk raita till!

   Kryddblandning

   Marinad

   Curry

   Marinad

   • Riv Edgy Veggie seitanblock i 2cm stora bitar med händerna. Det gör inget om bitarna varierar något i storlek och form, ger mer textur till den färdiga curryn. Lägg en tredjedel av kryddblandningen i en skål och spara resten till såsen. Tillsätt yoghurt och seitanbitarna till kryddblandningen. Rör om och låt marinera i 30 minuter.

   Currysås

   • Hetta upp en panna och tillsätt neutral olja. Stek seitanbitarna med youghurtmarinaden på medelvärme i ca. 3-4 min. Rör om ofta och lyft ut seitanbitarna när dom har fått fin färg. Torka inte ur pannan, allt som är kvar ger fin smak och färg till curryn
   • Tillsätt hackad lök, chili och resterande av kryddblandningen, stek på medelvärme i 5-6 minuter. Rör om ofta. Häll i tomaterna och grädden och låt puttra i 30 min.
   • Mixa såsen slät och smaka av med salt och peppar. Lägg i seitanbitarna för att värma upp. Servera med ditt val av ris, bröd eller frisk raita till, smaklig måltid!

   Den här vegangrytan kan få tillochmed den kallaste av höstkvällar att kännas varm igen. Bitar av seitanblocket marinas i en blandning av yoghurt, garam masala och spiskummin och kokas sedan i en krämig sås av tomat och grädde. En indisk butter curry är grunden i den här utsökta vegangrytan som med fördel serveras med nykokt jasminris, raita och naanbröd!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE