Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   Detta receptet har vi lånat av den fantastiska Cecilia Vikbladh, vi vågar sticka ut hakan och säga att hon är bäst i Sverige på seitanrecept.

   Hot wing sås

   Bluecheese sås

   Seitanvingar

   Gör så här;

   • Börja med blanda samman ingredienserna till den starka såsen i en kastrull. Koka upp. Dra sedan kastrullen åt sidan. Blanda samman gräddfil och majonnäs i en skål. Rör sedan ner resten av ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och kanske lite extra citron. Blanda de torra ingredienserna till paneringen i en plastpåse. Stoppa sedan ner seitanbitarna i påsen och skaka "vingköttet" med de torra kryddorna. Hetta upp oljan i ett stekjärn och tillaga på medelvärme tills vingarna fått färg och blivit lite krispiga. Fiska upp seitanvingarna och låt dem droppa av på lite hushållspapper. Lägg vingarna i en skål och droppa över den starka såsen. Servera med morot- gurka- och selleristavar.

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE