Cursor Hand
X

   Här finner du i vilka butiker du kan hitta Edgy Veggie seitan! I dagsläget finner du vår seitan på utvalda Ica och Coop butiker, samt online på Mathem. Listan uppdateras varje dag så håll utkik efter en återförsäljare nära dig! Ps. hittar du oss inte en butik nära dig? Vi vet, det är frustrerande för oss också! Men vill du hjälpa oss så kan du fråga efter vår seitan hos din lokala återförsäljare. Det hjälper oss att finnas på fler butiker runt om i landet!

   Kategori - Block

   En moderniserad klassiker med lingon, potatismos och brynt smör!

   Lindström Biff

   Potatismos

   Tillbehör

   • Blanda ägg, ströbröd, och mjölk en bunke och låt svälla i cirka 10 minuter. Mixa under tiden seitanblocket till en fin färs i en matberedare och blanda med ströbrödsmixen.
   • Smaksätt med dijonsenap, rödbetor, lök, kapris och persilja. Forma till biffar och stek gyllenbruna i en mix av olja och smör.
   • Skala potatis och koka mjuka i saltat vatten. Vispa ihop med smör, grädde och mjölk till fluffigt potatismos.
   • Bryn smör i en liten kastrull, när smöret fortfarande är varmt slå i kapris, rödlök, lök och persilja. Servera biffarna med potatismos, det brynta smöret och rårörda lingon!

   Vegetariska biffar

   Vegetariska biffar är få förunnat, framför allt klassikern Biff a la Lindström. En bortglömd diamant som består av en blandning av rödbeta, kapris och dijonsenap. Grunden i vår tolkning av den här vegetariska biffen är malt seitanblock uppblandat med hackad rödbeta, kapris och smaksatt med dijon, persilja och mängder med svartpeppar. Rulla till vegetariska biffar, stek gyllenbruna och servera med lent potatismos, brynt smör och mer rödbeta! Dessa vegetariska biffar kan få till och med mormor att ramla av stolen och lura den mest inbitna köttälskaren!

   Följ oss på Instagram

   @EDGYVEGGIE