Kebabsallad med lök och sumak

En fantastisk sallad på Edgy Veggie Vegokebab med syrlig lök och sumak.
Servera med bulgur och krämig fetaostdressing!

mängd1 portion

 

Ingredienser

 1 pkt Edgy Veggie Vegokebab
Löksallad
 2 st Gul lök
 2 msk sumak
 1 msk Koriander
 1 msk Mynta
 1 msk Persilja
 2 msk Olivolja
Fetaostdressing
 1 pkt Fetaost
 ½ dl olivolja
 100 g Ruccola

Instruktioner

Löksallad
1

Hacka lök i tunna strimlor.

2

Hacka Koriander, Mynta och Persilja.

3

Blanda lök med kryddorm sumak och olivolja.
Smaka av med salt och peppar.

Fetaostdressing
4

Mixa fetaost, ruccola och olivolja till krämig dressing.

Kebabsallad med lök och sumak
 1 pkt Edgy Veggie Vegokebab
Löksallad
 2 st Gul lök
 2 msk sumak
 1 msk Koriander
 1 msk Mynta
 1 msk Persilja
 2 msk Olivolja
Fetaostdressing
 1 pkt Fetaost
 ½ dl olivolja
 100 g Ruccola
Löksallad
1

Hacka lök i tunna strimlor.

2

Hacka Koriander, Mynta och Persilja.

3

Blanda lök med kryddorm sumak och olivolja.
Smaka av med salt och peppar.

Fetaostdressing
4

Mixa fetaost, ruccola och olivolja till krämig dressing.