Grönsaksgryta med seitan
Härlig gryta med mycket grönsaker, bra vegetarisk middagsmat.

Ingredienser
Instruktioner
Så här gör du:
Börja med att koka den önskade mängden ris.
Hacka löken fint. Skär seitanblocket, paprika, zucchini och champinjoner i bitar.
Börja med att steka löken i olja några minuter, tillsätt sedan resten av grönsaksbitarna.
Krossa vitlöksklyftorna och låt de steka med några minuter. Häll sedan över allt i en större kastrull. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och matlagningsgrädden. Rör runt ordentligt. Tillsätt därefter grönsaksbuljong och vatten. Låt puttra i 5-10 minuter.
Servera med ris och färsk persilja.
Så här gör du:
Börja med att koka den önskade mängden ris.
Hacka löken fint. Skär seitanblocket, paprika, zucchini och champinjoner i bitar.
Börja med att steka löken i olja några minuter, tillsätt sedan resten av grönsaksbitarna.
Krossa vitlöksklyftorna och låt de steka med några minuter. Häll sedan över allt i en större kastrull. Tillsätt tomatpuré, paprikapulver och matlagningsgrädden. Rör runt ordentligt. Tillsätt därefter grönsaksbuljong och vatten. Låt puttra i 5-10 minuter.
Servera med ris och färsk persilja.