Edgy Tinga Tacos
Vi hittade detta fina recept gjort av Zeina Mourtadas. Istället för kyckling har vi använt vårt eget seitanblock. Gissa om det blev gott?

Så här gör du:
1. Dela Edgy Veggie blocket i strimlor. Stek dem lite krispiga i rapsoljan. Ställ åt sidan.
2. Strimla löken tunt och finhacka vitlöken. Hetta upp lite mer av oljan och stek löken glansig, tillsätt vitlöken och alla kryddor (utom salt och peppar). Stek på medelvärme i ca 3 minuter.
3. Vänd ner tomater och chipotlepasta och mosa tomaterna grovt med en gaffel. Krydda med salt och peppar. Låt såsen puttra under lock i cirka 30 minuter. Blanda ner Edgy Veggien och låt den bli ordentligt varm.
4. Servera med tillbehören.
Ingredienser
Instruktioner
Så här gör du:
1. Dela Edgy Veggie blocket i strimlor. Stek dem lite krispiga i rapsoljan. Ställ åt sidan.
2. Strimla löken tunt och finhacka vitlöken. Hetta upp lite mer av oljan och stek löken glansig, tillsätt vitlöken och alla kryddor (utom salt och peppar). Stek på medelvärme i ca 3 minuter.
3. Vänd ner tomater och chipotlepasta och mosa tomaterna grovt med en gaffel. Krydda med salt och peppar. Låt såsen puttra under lock i cirka 30 minuter. Blanda ner Edgy Veggien och låt den bli ordentligt varm.
4. Servera med tillbehören.
Så här gör du:
1. Dela Edgy Veggie blocket i strimlor. Stek dem lite krispiga i rapsoljan. Ställ åt sidan.
2. Strimla löken tunt och finhacka vitlöken. Hetta upp lite mer av oljan och stek löken glansig, tillsätt vitlöken och alla kryddor (utom salt och peppar). Stek på medelvärme i ca 3 minuter.
3. Vänd ner tomater och chipotlepasta och mosa tomaterna grovt med en gaffel. Krydda med salt och peppar. Låt såsen puttra under lock i cirka 30 minuter. Blanda ner Edgy Veggien och låt den bli ordentligt varm.
4. Servera med tillbehören.