Buffalo wings Edgy Veggie style
Detta receptet har vi lånat av den fantastiska Cecilia Vikbladh, vi vågar sticka ut hakan och säga att hon är bäst i Sverige på seitanrecept.

Ingredienser
Instruktioner
Gör så här;
Börja med blanda samman ingredienserna till den starka såsen i en kastrull. Koka upp. Dra sedan kastrullen åt sidan.
Blanda samman gräddfil och majonnäs i en skål. Rör sedan ner resten av ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och kanske lite extra citron.
Blanda de torra ingredienserna till paneringen i en plastpåse.
Stoppa sedan ner seitanbitarna i påsen och skaka "vingköttet" med de torra kryddorna.
Hetta upp oljan i ett stekjärn och tillaga på medelvärme tills vingarna fått färg och blivit lite krispiga.
Fiska upp seitanvingarna och låt dem droppa av på lite hushållspapper. Lägg vingarna i en skål och droppa över den starka såsen.
Servera med morot- gurka- och selleristavar.
Gör så här;
Börja med blanda samman ingredienserna till den starka såsen i en kastrull. Koka upp. Dra sedan kastrullen åt sidan.
Blanda samman gräddfil och majonnäs i en skål. Rör sedan ner resten av ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och kanske lite extra citron.
Blanda de torra ingredienserna till paneringen i en plastpåse.
Stoppa sedan ner seitanbitarna i påsen och skaka "vingköttet" med de torra kryddorna.
Hetta upp oljan i ett stekjärn och tillaga på medelvärme tills vingarna fått färg och blivit lite krispiga.
Fiska upp seitanvingarna och låt dem droppa av på lite hushållspapper. Lägg vingarna i en skål och droppa över den starka såsen.
Servera med morot- gurka- och selleristavar.