BBQ burgare med somrig melonsallad
Vegogrill yeah! En härlig rätt till sommarens BBQ party

Ingredienser
Instruktioner
Så här gör du;
Börja med burgarna.
Mixa seitanblocket i en matberedare.
Finhacka löken, stek den mjuk, strö över strösocker och balsamico vinäger och låt koka samman.
Blanda ägg, senap, röksmak, ströbröd och mjöl med det mixade seitanblocket . Blanda i den karamelliserade löken.
Krydda med salt och peppar.
Innan grillning pensla på bbq glaze på burgarna.
Melonsallad.
Skär melonerna i lagom stora munsbitar. Blanda med resten av ingredienserna. Toppa till sist med olivoljan.
Vi lyxade till det och lade på en ostskiva de sista minuterna på grillen.
Så här gör du;
Börja med burgarna.
Mixa seitanblocket i en matberedare.
Finhacka löken, stek den mjuk, strö över strösocker och balsamico vinäger och låt koka samman.
Blanda ägg, senap, röksmak, ströbröd och mjöl med det mixade seitanblocket . Blanda i den karamelliserade löken.
Krydda med salt och peppar.
Innan grillning pensla på bbq glaze på burgarna.
Melonsallad.
Skär melonerna i lagom stora munsbitar. Blanda med resten av ingredienserna. Toppa till sist med olivoljan.
Vi lyxade till det och lade på en ostskiva de sista minuterna på grillen.