Recept

Våra fantastiska recept

”chicken” and wafflesEn omtolkad klassiker gjort på Edgy Veggies naturella seitanblock! Servera med nygräddade våfflor och rökig lönnsirap! Passar veckans alla dagar och måltider!
Loaded seitan nachosEn kombination av smällt ost, het salsa och krispiga nachos toppad med Edgy Veggie Vegotaco!
Kebabsallad med lök och sumakEn fantastisk sallad på Edgy Veggie Vegokebab med syrlig lök och sumak. Servera med bulgur och krämig fetaostdressing!
SouvlakibrädaBygg upp den här brädan med dina favorittillbehör, pitabröd och nygrillad Edgy Veggie Vegosouvlaki!
Butter Seitan CurryVår variant på den fantastiska butter curryn! Avnjut med ditt val av ris, bröd eller frisk raita till!
Seitan taco med hemgjorde tortilla och syrad rödlökEdgy Veggies Vegotaco är Lika god som originalet, men hållbar för både dig och planeten! Vi serverar vår med picklad rödlök, nachos och koriander! Naturligtvis med en frisk guacamole, het salsa och överraskningen, rostad majs till!
Seitan-satay spett!Testa det här receptet på grillade seitanspätt toppade med en blandning av jordnötter, sesamfrön och noriblad. Servera med friskt limeris, rostad broccoli, tillsammans med en syrlig gurksallad! Passar veckans alla dagar, och vet du? Fungerar utmärkt som meal prep också!
Fire Edgy VeggieDetta är en vegetarisk och mildare variant på den koreanska rätten Fire chicken. Original rätten är superstark. Såklart kan man göra vår variant starkare genom att tillsätta extra chili. Sjuuukt gott blev det i alla fall.
KrögarpannaBack in the days, då käkades det krögarpanna. Vi har inspirerats att fina Tareq Taylors recept. Men såklart gör vi det med seitan istället för kyckling.
1 2 3 4